Wil jij het rijbewijs je theorie voor de auto, Taxi snel halen?


Heb je moeite met leren uit een boek of ben je te druk met werken? Dan is een Theoriecursus een mooie uitkomst. Door middel van juiste lesmateriaal, aandacht voor jou, ezelsbruggetjes en trucjes met uitstekend begeleiding willen wij jou voorbereiden voor het theorie-examen. Onze manier van lesgeven is examengericht. Hierdoor zal je sneller slagen voor je theorie-examen en kun je gelijk aan de slag met de praktijk. Met onze unieke lesmethode, zorgen wij ervoor dat jij je theorie snel haalt met de hoogste slagingskans! 

De theorie is een vaak onderschat gedeelte van de rijopleiding. Raadzaam is om direct te beginnen met je theorie. Wij plannen graag een theorie-examen voor je in. De theoriekennis heb je nodig voor het theorie-examen maar ook voor de praktijklessen.THEORIECURSUS VOOR HET RIJBEWIJS AUTO, EN TAXI

Heb jij moeite met leren voor je theorie?
Wij bieden de mogelijkheid om één op één cursus te volgen. Dit houdt in dat de volledige aandacht gericht is op 1 cursist. Wil je samen met je vriend(in) en of familielid een cursus volgen? Dan bieden wij plek voor maximaal 4 personen aan per cursus. Bij ons is er extra aandacht voor mensen die last hebben van faalangst, examenvrees en concentratie problemen. Net als voor jongens en meiden met dyslexie en of ADHD.