Rijlessen

Wij zorgen ervoor dat je een prettige herinnering zult hebben aan je rijlessen. We stellen je tijdens je rijlessen op je gemak, zodat je je volledig kunt focussen op de weg en de auto. Rijles bij Just Drive begint altijd met een proefles. Aan de hand van de proefles bekijken we welke lesmethode het best bij jou past. Zo kan het zijn dat we je een basispakket adviseren of misschien wel een versnelde rijopleiding.

 

Heb je enige rijlessen achter de rug, dan heb je de mogelijkheid om een tussentijdse toets af te nemen. Dit is een soort proefexamen waarbij je alvast je bijzondere verrichtingen kunt laten zien


Onze voordelen

 

Lessen bij Rijschool Just Drive biedt verschillende voordelen. Zo is je lespakket onderverdeeld in 5 onderdelen, waardoor je stapsgewijs en op efficiënte wijze op weg gaat naar je rijbewijs.

Ook hanteren we flexibele lesuren. Je kunt namelijk ook in de avond en in het weekend lessen. En je bepaalt zelf waar je wordt opgehaald en teruggebracht. 


Faalangst en AD(H)D

 

Elke leerling is anders. Voor leerlingen die te maken hebben met faalangst, ADD of ADHD hebben wij speciale leertrajecten. 

Aan de hand van de proefles bekijken we waar de leerling meer behoefte aan heeft en op basis daarvan gaan we aan de slag. Zo krijgt elke leerling een pakket op maat en zorgen we dat iedereen veilig en zelfverzekerd de weg op kan. 


2toDrive

 

Ben je nog geen 18 maar wil je wel al rijlessen volgen? Dat kan! Als je 16,5 bent kun je al lessen volgen via het 2todrive principe. Dat betekent dat je op je 17e al praktijkexamen kunt doen en daarna de weg op mag, zolang er iemand naast zit met meer dan vijf jaar rijervaring. 


Hoe werkt het?


Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.

Vanaf 16,5 jaar mag je praktijklessen volgen en kun je de begeleiderspas aanvragen.

Als je 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen.

Heb je je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e in de auto rijden samen met je coach(es).


 

Je rijbewijs halen behoort tot één van de belangrijkste momenten in je leven. Met het roze pasje op zak, ben jij niet meer langer afhankelijk van het openbaar vervoer of anderen. Samen kijken we naar de meest geschikte en voordeligste manier voor jou om snel je rijbewijs te halen. Voor het starten met rijlessen dien je minimaal 16,5 jaar oud te zijn. Wij hebben keuze uit verschillende rijlespakketten. Wil je liever per autorijles betalen? Dan is dit ook geen enkel probleem bij rijschool Just Drive!Een rijbewijs geeft vrijheid

De beste start voor je rij-carrière, kies voor de zekerheid van rijschool just drive dé rijschool voor jou!